Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olydig

varje slag brinner mot min hud, jag får inte gråta då gör jag fel.
Får ett slag från en knytnäve i magen, jag får inte luft, trillar ner på alla fyra.
Du säger att jag ska resa mig, men jag orkar inte.
Du sparkar flera gånger på mig i ansiktet, jag blundar och tänker nu kommer jag snart dö.
Allt smakar bara blod.
Du står där och skrattar åt mig.
Jag gör fel för jag råkar titta upp på honom.
Han blir argare tvingar mig upp och slår mig igen.
Jag bryter en regel till, jag skriker.
Han drar mig i håret tills jag faller ihop på golvet orkar inte röra mig.
Han tar fram kniven.
Håller den mot min strupe och säger att så går det, för jag är inte värdig ngt annat än stryk.
han drar upp min tröja, smeker min mage med knivens ovassa sida.
Jag skakar i hela kroppen.
han säger åt mig att sluta skaka, men det går inte.
Han säger att jag är olydig, skakar på huvudet och drar kniven tvärs över magen på mig.
jag knyter mina nävar för att inte skrika och jag ser hur det varma blodet rinner ner för magen.

Det sista jag tänker på är; vad gör jag för fel för att förtjäna det ?




Fri vers av Em!
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 14:05



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Nää, hoppas verkligen inte att det är sant.. Kanske erfarenheter från tidigare i livet.. hoppas i så fall att den det handlar om fått hjälp.. Men man kan ju inte veta om de som skriver går in i roller, alltså ett skådespel i poesin för att framkalla stark beröring .. .. I såna fall är texten verkligen stark och väcker uppmärksamhet om dagens misshandlade kvinnor.. tyvärr händer det alldeles för ofta..
2010-02-11

  DerMond
Instämmer. Bland det värsta jag hört. Det smärtar att läsa! Sådana fruktansvärda individer ska bara hållas åtskilda från andra människor.
2010-02-11

  Lavinia Röd
Men herregud det här är riktigt otäckt! Jag hoppas att det inte är sant.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!