Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
man lär sig blockera smärtan och även om du vill känna den slutar det med att du inte känner den..


Gör det verkligen ont?

Smärtan dröjer
banan till hjärnan måste vara blockerad
kanske av allt som hänt
satt upp ett eget hinder för min smärta

jag känner inte det förr än efter ett tag
och när du väl kommer så kommer allt på en och samma gång

sedan måste jag övertyga mig om att det gjorde ont
jag testar igen och igen
gör det ont eller inbillar jag mig som vanligt?

jag tror det gör ont,
skriker till.
smärtan visar sig tydligt genom ett djupt ärr
ändå tvekar jag på mig själv igen,
måste testa en gång till, gjorde det verkligen ont?

jag tror det gjorde ont förfarande inte säker
testar en gång till,
blodet rinner och likaså tårarna
men ändå inte säker

Gör det verkligen ont?
Är det inte jag som inbillar mig?




Fri vers av Em!
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-11 14:59



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Ryslig och skrämmande. Mycket bra har du beskrivit smärtan du känner.
2010-02-11

  Lavinia Röd
Bränt barn söker elden.....
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Em!
Em!