Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min energi tar slut, min ork ebbar ut


Svär- Mor

Förbryllat ser jag mig omkring
spåren i snön fastnar inte under mina fötter

ty min närvaro är för avlägsen
och tålamodet svinner då andetagen
inte
längre
räcker till

Hon står där och flåsar
frustrerad som en tjur.
observerar varje grepp jag gör
varje steg jag tar och lägger fram alla fel
...hon anser är fel...

"fobick"
"fittslickare"
"mammaknullare"

...vad mer ska man heta, när man är gift
med någon annans son?

Jag är inte perfekt...jag vet...
Men jag förtjänar
inte
detta...




Fri vers av Heiven
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 15:13



Bookmark and Share


  Andreas Widell
FY FAAAAN ALLTSÅ! :O

shit vad trist! -.-"

ah typ samma sak är mellan mig och farsans kärring....


vi kommer då fan inte överens!

I FEEL WITH YA!
*kramar*
2010-02-16

  Articlight
Vilken jävla kärring hon är.
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven