Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där första kärleken som man riktigt aldrig släpper taget om. När den personen bara går och dör vart vänder man sig då om man inte hunnit säga allt det där som man bara ville att den personen skulle vetat.... ett brev till himlen


SKRIVER brev till HIMLEN

”Någon gång om 20 år el sådär, kommer vi ses igen.
På en helt annan plats Fia,å då kommer allt vara som vanligt igen.”

Ungefär så sa du till mig
tröstande när allt var både trassligt och trasigt.
Hade dock inte föreställt mig
att det skulle bli i himlen.

Hade tänkt tala om för dig vad du betytt för mig –hela tiden – under alla år.
Men på något sätt,
hamnade livet emellan
och jag sköt upp det – för en bättre vald tidpunkt.

Helst av allt ville jag
att du skulle veta att jag fann dig
underbar, magnetisk, vacker, lite busigt påhittig med glimten i ögat & att jag saknade å tänkte på dig, ganska ofta.

Nu skriver jag brev till himlen
och hoppas på att det når fram.

Vila i Frid Daniel Strandh.




Fri vers av Heiven
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-20 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven