Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära mamma

Finns så mycket som
jag skulle vilja säga dig

hur du skapade
ett litet monster i mig
då jag trodde du inte älskade
mig

då vi vinkade till varandra
och jag verkligen trodde

att du lämnade mig

att du hatade mig
och att jag var
det jobbigaste som fanns

Det följde med mig....


Idag härjar soten
i dina lungor

och tiden är knapp

hur skall jag få svar på frågorna
om varför
valde du berusningen
det onda sinnet
och ångesten

framför mig

varför fick jag inte
din trygghet
din glädje
ditt värde?

Det är så svårt
att hitta allt det där
när en går vilse i sig själv


Världen är så stor
och skrämmande

likaså

världen i mig




Fri vers av Heiven
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-26 13:07



Bookmark and Share


  louisegirl
Berörande!
Bra förmedlat!
2014-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven