Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det där rummet i hjärtat, som man sluter....bevarar, skyddar och gömmer för att inte helt förlora det man en gång älskade så man nästan gick sönder


Mitt hemliga lilla rum

På distans har jag
älskat dig

I väntan på en
chans att ligga
naken i din säng

en sista gång
...
I ett annat liv
ska jag älska dig

Då jag på riktigt utan
avstånd kan beröras av
dina vibrerande fingertoppar
Uppslukas av hur din hud
blir min

Har älskar dig
så jag gick sönder

Byggde ett extra rum
i mitt hjärta
speciellt för dig

Mitt hemliga lilla rum
fyllt av kärlek
reserverad
bara för
dig

...

Häromdagen gick jag
sönder igen

Insåg
att jag aldrig
kommer få se dig åldras

Då någon sa
till mig
att du
slutat andas

På avstånd
har jag älskat
dig så länge

För evigt kommer

jag sakna dig




Fri vers av Heiven
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-11 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven