Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna till dig 2008. nu skriver jag den igen, som ett farväl....på riktigt ;(


I TANKEN ÄR DU EVIG



Du får mig att le

trots distansen mellan
oss är
himmel och jord

Dina beröringar
är som ett
lager av hud

på min hud

Du får mig att le
du får mig att
gråta
trots att distansen
mellan oss
är himmel och jord

Kan fortfarande känna
din varma hud
förtrollat smeker,
mína ömmaste punkter

I tanken finns ingen
tid som stoppar
längtan till dig

I mina tankar
är du evig


R.i.p

D.S

Uppdaterad 12/5 2014




Fri vers av Heiven
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-12 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven