Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subjetivitetens smärta







Min själ läcker

den är överfull

av nedvärderande
negligéringar

av inre värdekänslor

ventilen är egentligen
tilltäppt
men taggen som
sitter där

ger min själ
ett blödande sår

själens blod är transparent
i sin form och befriar
dess sorg
i form av
tårar




Fri vers av Heiven
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-04 12:44



Bookmark and Share


  Just Emotions
Underbart skrivet!
2014-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven