Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FEM i Nist

Vad man än säger
vad man än gör
så snubblar en alltid
på något sätt

Till slut över sina ord

Är vi så verbalt formade
av det yttre att en snart inte
vet vem man är eller står för

Feminism
Brinner för Genus
Hatar orättvisor

Men hur är jag objektivt rättvis
skall jag straffa någon för
att hen inte jobbar för samma mål

Skall jag exkludera individer
som inte delar min åsikt utan
radikalt och subjektiv
har format sig sin egna

Uppfattning

Av

Världen och dess

sanningar




Fri vers av Heiven
Läst 277 gånger
Publicerad 2014-02-16 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven