Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om känslan av förälskelse


Förälskad

Sätter näsan i blusen.
Möter din doft.
Den är kvar.
Jag ber, låt den stanna där.

Sätter näsan i blusen.
Berusar mig.
Din doft berusar mig.
Får hjärtat att bulta.
Det svartnar en stund.
Kroppen hettar.
Pirrningar i min kropp.

Berusar mig.
Sätter näsan i blusen.

Känner
din
doft...




Fri vers (Fri form) av Amorina
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina