Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

Ömma händer vandrar
över varma kroppar
i mörker
under täcke.

Söker tända det
redan tänt ...

Söker ge
det vackraste
till den så nära.

Söker stoppa tiden,
älska ...

Söker blickar,
närhet, närhet ...

Trötta somnande,
sked mot sked.

Fuktig hud,
fuktiga lakan.

Blossande kinder.

Andetag.

Läppar.

Leenden...




Fri vers av Amorina
Läst 448 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-20 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina