Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siffror, tänkande och känslor

Mellan siffror och tänkande
stångas känslorna
att slå sig fria.

Spränger, trängs, stockas.

Jag är kaos, längtan, hopp, hopplöshet.

Jag är sorg, glädje, kärlek ...

Mellan siffror, tänkande
stångas det som är jag.

Vill frihet.

Leva fri.



Trasslar in mig i siffrorna.

Fastsurrad igen.




Fri vers av Amorina
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-18 08:09



Bookmark and Share


  aol
så igenkännande bortom siffrorna svävar den där underbara tänkta friheten,
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina