Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas

Andningen avslöjar allt för mig.

Tänker ditt namn ...

Känner andningen
förflyttas
från bröstet
djupt ner i
min mage.

Du är vila, glädje, frid.

Du är kärleken för mig.





Fri vers av Amorina
Läst 506 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-18 07:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina