Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg

Min sorg är tung att bära.

Jag har dig ej längre,
min kära.

Hand som strök min kind
så ömt ...

Evigt stilla.

Ögon slutna.


Jag väntar tömd på allt.

Ett sista farväl till dig,
mamma ...

Älskad - Saknad

Evinnerligen.





Fri vers av Amorina
Läst 472 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-04-02 08:01



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Vacker och berörande!
2012-04-04

  poetlinan
Så vackert. Vilken sorg. Man blir alldeles rörd.
2012-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina