Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ...

Du ...
värmen fyller mig.

Hetare än solens strålar.

Du ...
värmer mig inifrån.

Jag glöder.

Jag är liv.

Du ...
sol i mitt hjärta, min själ.

Älskar dig.




Fri vers av Amorina
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-06-10 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina