Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förförd

Varje gång jag ser dig,
hör dig,
du rör mig ...

Förför du mig.




Fri vers av Amorina
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-04-18 07:58



Bookmark and Share


  aol
ömt nära vackert,
2012-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina