Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring livet


Det bästa med livet

Det jag tycker är det allra, allra bästa med livet, det är att det är inte över förrän det är över.
Det kommer alltid nya chanser, nya möjligheter, så länge man andas.
Det är inte över förrän det är över.
När man minst anar det kan dörrar öppnas från oväntat håll.
Håll fast vid hoppet.
Gå genom livet med öppna sinnen och öppet hjärta.
Våga misslyckas.
Tro dig om att kunna.
En dag är ljuset där igen.
Det är aldrig, aldrig någonsin över förrän det är över.
Låt aldrig någon annan få dig att tro det heller.
Ditt liv är ditt liv. Din dag är din dag. Dina andetag är dina, ingen annans.
Ditt liv är en mäktig gåva.
Ta väl vara på det. Gör något fint av det.
Lev ditt liv!




Prosa av Amorina
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 15:36



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
det bästa man kan säga om livet, det säger du här:
"Det är inte över förrän det är över."
bra!
2010-02-14

  Fånga dagen
Oj det här var fina vackra kloka visdomsord jag gillar dina ord berör mig
mvh Anna-Karin
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina