Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falkengren på SEB



Falkengren på SEB
Tycker att när man minskar bonus
Från
1 500 000 000
så de för bara
750 000 000
att dela på

”de får stå ut med det”
Bräkte Falkengren



OJ vilka uppoffringar
Men de ger mer bonus än vinst
Antingen är ägarna anställda
Eller dårar




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 16:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO