Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd!


Varför ligga där i soffan och deppa...

när man istället kan ligga i leran och sörja
Bara ligga där och tycka synd om sig själv
Och när man då tittar på sig själv och märker hur smutsig som man nu har blivit så kan man inte något annat än att börja skratta
Skratta åt det hela
Fy fan så jag ser ut
Ett hemskt skratt kommer då ur en och som sen bara ekar igenom natten
Man bara skrattar åt det hela
Ha Ha Ha!!
Helt plötsligt så är man på hal is och har det bara glatt

Och här ligger jag hemma i min soffa och bara deppar
Tycker synd om mig själv
Och till vilken nytta
För det är ju knappt någon annan människa som i huvudtaget ens bryr sig om mig och hur jag mår
så då finns det inget annat val än att jag själv ser till att jag mår bra
Ser till att jag skrattar och är glad
Så det är ingen mening att jag ligger här i soffan och släpper en och en annan tår och tycker synd om mig själv…
`Snyft`

Varför ligga där i soffan och deppa....

Ken Cassel
11/2-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-11 18:26



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Hehe den här är kul...och helt sann...för det finns verkligen ingen anledning att ligga i en soffa och deppa...men ack så skönt det är att göra det ibland :)
2010-02-11

  anita VIP
Jag bryr mig om dig.") Jag vill att du mår bra. kram
2010-02-11

  Matilda Linnéa Tinér
Jaaa du bra fråga
bra skrivet
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel