Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek utöver den vanliga


DU MISSLYCKADE


Du misslyckade

Du som inget blev

Du misslyckade

Du som blev över

Du misslyckade

Du som är ensam

Du misslyckade

Du som inte känner dig hemma någonstans

Du misslyckade

Du som saknar mening

Du misslyckade

Du som saknar hopp

Du misslyckade

Du som gråter

Du misslyckade

Du som ångrar gårdagen

Du misslyckade

Du som räds morgondagen

Du misslyckade

DU ÄR ÄLSKAD





Fri vers av Poson
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-11 20:42



Bookmark and Share


  Anna*
Tack! Behövde läsa det ...
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson