Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart så kommer kameror i trapphus





Snart så kommer kameror i trapphus
Och snart kommer polisen att få tillgång till detta
Sen försäkringskassan
Försäkringsbolag
Man kan se alla som kommer på besök
När de går
Snart kanske de finns de som undersökar ev otroheter
Via kameror i trapphusen
Och sen när du handlar
Och slänger sopor
Kopplas upp via nätet
Så de kan se i Langley vad du gör i ditt hus
Med bara några klick…

Låter det bra eller?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 21:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter förfärligt
2010-02-11

  Suzy med punkterna
Hemska tanke
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO