Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda jävla blodklump

jag hatar dig
mitt hjärta

för du sviker
när du ska slå
som bäst

du slår åt
fel håll

slår mig itu




Fri vers av Matilda Linnéa Tinér
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-11 21:47



Bookmark and Share


  Blodros
..kan inget annat än gilla denna!
2010-02-14

  aol
ruggigt om en svikare
2010-02-12

  sellout
enkel och vacker, tycka om!
2010-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér