Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissnande rosor


Där min kropp glider fram
Vissnar rosor
Där jag aldrig kommer fram
Blir vinet gott
Vacker sur bitterhet
Och en rundad
Sublim bakgårdssmak
Jag
Som aldrig lyckas
I alla fall
Inte på mitt sätt
Som ändå
Är det finaste
Jag har
Så varför inte
Ni era Antistrindbergare
Ta era livsknyten
Och stoppa upp dem
I alla hål som går
Och sedan
De som inte går




Fri vers av Marvin
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-11 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin