Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flera dårars försvarstal



Ok men vadå hjälp till och gör något. Jag blir så ledsen när hjärnan släpar efter. Min helt klart.

OK det var en gång en man som luktade gammal konstig mogen cigarr med halvtaskig lukt. Han blev född som en djup trogen fin pojke kallad Josef. Josef byggde upp sitt liv med dam och fint parti men något räckte inte till. Blodskammen frestade och förnedringens kåthet blev en vidrighetens legitimitet.

I grannväggen bankar någon idiot med skrik och sådant. Fy herregud vad de håller på. Lillbarnet har fått fnatt, bankar på våran dörr. Lisa och Göran är ju så himla trevliga. Och dessutom spelar vi tennis ibland och skämtar om sex och sånt. Och sånt och sånt och sånt.
Lugna ner er min käre man är överläkare och min syster är advokat.

Jag är vargen som försvarar din dotter!!!!




Fri vers av Marvin
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-11 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin