Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satansverserna




Satansverserna
Förbjöds
Av de satans perserna

Mulla Moulla
Och Khomeini
Med tankarnas difteri

Inget är sej likt
Sen man ropar på död om slikt…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 02:18



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
:)
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO