Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sitter där, relikerna



Reliker
De sitter där, relikerna
På ”Nobel festen”
Så djävla nobelt är det inte kanske mer
Tvärtom
Större samling onyttiga påhängare för man leta efter
”wannabees”

T o m en av dom som fick pris
Han har varit pensionär sen 1979
Det är 30 år
Var det dit Nobel tyckte att hans pengar skulle gå
Han tror jag ville att de skulle gå till
De som fortfarande kunde ha nån arbetsnytta
Av det hela

De som gjort nåt bra kunde göra mer bra
Med hjälp av sitt pris
Inte som en belöning till pensionärer
Som inte ens orkar göra av med skiten
Så ungarna får ärva alltihop...

Nobelfesten
Relikpesten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 140 gånger
Publicerad 2010-02-12 07:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO