Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ockelbo



Ockelbo är känt för

Anders Bogren
”här kommer Gud och Bogren”

Ockelbo båtar
”vågar du så planar den”

Ockelbo skotrar
”Virvlande yr snön”

Och nu, en prins av folket
”men kronans prinsessa bredvid”

Men nu är alla döda och borta
Utom prinsen då….
Han har ju inte ens blivit prins, än…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO