Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst var det -10grader ute, imorse...men vad bryr sig hjärtats innersta om det...?


Viskande våraning



när solen
sprider sig


viskar våraning


dansande reflexer
i snöberg


hjärtat lättar


vårlöften i
luften


minns ljumma
dagar
med dig


viskande våraning


snart älskade
strövar vi
lustfyllt


smultronstigar
fram


viskande våraning









Fri vers av Teresia Ridell
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-12 15:23



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Trots tio minusgrader ute och fullständigt snölandskap så anar jag våren... Tack! :)
2010-02-12

  Larz Gustafsson VIP
Smultronstigar!
Härliga ord och tanke.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell