Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ändå är jag ditt allt



Egentligen borde jag inte vara något i dina ögon

Ändå är jag ditt allt

Egentligen var jag på väg bort

Men du gjorde mer än allt för att ha mig här

Tack

Tack

Tack

Tack

Tack

Tack

Tack




Fri vers av Poson
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-12 20:17



Bookmark and Share


  anita VIP
Underbar dikt.
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson