Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla hjärtans dag - jag gick nionde klass

.

Jag minns
alla hjärtans dag
- jag gick nionde klass

Rosorna fullkomligt haglade,
sms med pussar levererades titt som tätt,
pussar och kramar lämnade våt kind
och varm famn

- det såg mysigt ut,

själv spelade jag snake på min mobil
och väntade på dagens slut
och verkligen hoppades
att ingen skulle märka
min mobils tystnad,
mina o-våta kinder
och avsaknad av rosor...




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 294 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-12 20:17



Bookmark and Share


  Uppfångad
Så väldigt himla bra!!
Jag känner igen mig, sorgligt.

Men det var Halo under kvällen
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna