Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter 17 års vänskap av och till




Detta är till dig Chris!

 

Min lillasyster kallar dig för "kris"
du är alltid på hugget
om du vädrar bråk

mellanskiljaktigheter

drar du in med morgonluften
besvärligheter när din själ
känner du dig levande nu?

medmänsklighet

är mer än så kära du
det är att se det svåra
från andras ögon sett

mellanmänsklighet

undandrar du dig med en
suck i utandningsluften
och ställer dig tveksam

Världen skall snurra kring din axel
eller hur?

Suprise.....

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-13 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP