Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dimmor är, förrutom det påtagliga, det meteorologiska fenomenet, också när man lägger ut dimridåer, t ex informationsmässigt..


Dimmor !

Dimmor
är otydliga
besked
onyanserade
antaganden
ungefärliga
uppskattningar

Dimmor
är inte
att
rekommendera
ger ingen
klarsyn
ingen
begriplighet
kan invagga
i
falsk
trygghet
kan lura
in ´en
i en
fälla

Dimmor
borde helst
utrotas
misstänkliggöras
fördömas
de skapar
osäkerhet
otrygghet
ja, t o m
kan
de orsaka
kaos
och elände !

I Min Värld
är
dessa dimmor
endast
tragiska minnen
reminiscenser
från en
förpestad
tid !

I Min Värld
finns
blott
Klara Besked !!!

--




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 223 gånger
Publicerad 2010-02-12 23:45



Bookmark and Share


  erkki
När det läggs ut avsiktliga dimridåer. Då är det krig.
Men vem ser igenom ödesgudinnans töcken?
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska