Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslusten tog slut

Livslusten tog slut
I en gammal Ford
Som rammade honom

De satt en beprövad man bakom ratten
Promillefylld till tusen
Inte bara den natten
Nu lever han med logi betald av skatten

Men han som rammades av en fyllskalle
Går hemma med sina nya ben
Runda luftfyllda hjul
Och fyllskallen fick sitt straff

Men vad hjälper det
Han som får rulla resten av sitt liv
Men en livslust som tog slut
För han känner inte alls, som förut…
Livslusten tog slut




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 06:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO