Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En variant på Hopp




Hopp 2

 

 

mulen morgon

tung av nattens snöfall

en hackspett trummar




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-13 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin