Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man blir äldre men vad gör väl det


det är så skönt

att varje morgon vakna

till en ny dag




Fri vers av Gunsan
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-13 12:57



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det är ganska skönt, håller med dig.
2010-03-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du har så rätt
på alla sätt
ser man livet så
då blir allt bara: Lätt!
******************
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan