Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när man blir äldre blir man klokare ... det är sant!!


jag har slutat springa
men kan gå oerhört länge

jag har slutat oroa mig
för det som kanske kan hända

jag har slutat studera min spegelbild
och funnit att jag är vackrast på avstånd

jag har slutat lyssna
på alla goda råd

jag har börjat
leva mitt eget liv




Fri vers av Gunsan
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-13 13:00



Bookmark and Share


  LassO
man kanske gö mindre dumma saker i alla fall...
2010-03-06

  Mr Lindemann VIP
Att så lev med det man bär inom sig
det som bör värnas om
sedan man blivit vän med sitt eget mörker
2010-02-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Helt rätt du
har precis
blivit vis
Din text
är ju
bevis!
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan