Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manlig doft

Manlig doft

Armhåla
Pungsvett
Och gammal säd

Sägs vara lockande för kvinnor
Enligt forskning

Så grabbar
Ni kanske byter kläder och tvättar er
Lite för ofta….


;=)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO