Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brysselkål



Man trodde att brysselkål
Var liksom små grönsaker
Men sen EU inträdet
Så har vi fått lära oss

Att det finns kålhuven
Av oanad storlek
I just Bryssel…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO