Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långa ben



Långa ben
Korta kjolar
Högklackade skor…

Fasen vad jag saknar sommaren
Och dess klapprande….

Korta kjolar
Högklackade skor…

Fasen vad jag saknar sommaren
Och dess klapprande….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 01:01



Bookmark and Share


  Sabina "ops"
haha
klackar korta kjolar
ordet sommar
förknippar jag med
varma dagar
bada och
underbara kvällar med
vänner
eller nån man älskar
dina tankar är klackar och kjolar hm :)
2010-02-14

  Nina Nightwish VIP
Tror jag säkert, vackert med sommaren:)
2010-02-14

  Anders Nordlander VIP
stoor poesi
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO