Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KINESISKA MUREN FINNS



KINESISKA MUREN FINNS

MEN den är virtuell till stor del
CISCO och andra amerikanske företag
Säljer hjälpmedel för att ”den vanlige kinesen”
Inte ska kunna läsa vad han vill på internet
Eller se

De sitter legioner med statsanställda
Som skapar problem för de sidor som kritiserar Kina
Den JUNTA som styr Kina är, hänsynslös
Man försöker stoppa dem för att synas i Kina
Man kollar vilka som försöker se dom
Och vad dom söker på

Man kapar och ställer till en massa
För de som kritiserar
Den ”kinesiska juntan”
”KINESERIET”
är utbrett…
Och man ”sjanghajar” gärna sidor hur som helst

Detta är ”muren” idag
Den kinesiska muren som är gjord av spärrar
För nollor och ettor…
Väktarna är de falska typer som gärna
Sitter vid datorer och dömer andra
Utan några som helst skrupler…
Och förhindrar sanningen att komma
Även till Kina




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger
Publicerad 2010-02-14 07:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO