Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tvivel utan änglar


dessa himlar




ögonblick
av
rinnande sand
främmande dagar

det märks
en förändring
i vinden

vi vaggar varandra
på mattor
av stjärnor
av solar

vi jagar bort gråten
och bygger en tunnel
under snön

där finns bara vi




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 273 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-02-14 10:19



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Det där känner jag igen på nåt vis...
2010-02-16

  Monika A Mirsch VIP
det var mig en underbar rytm för bara oss två
2010-02-14

  anits VIP
Vackert
2010-02-14

  aol
så innerligt så nära bara vi två, fint
2010-02-14

  thyra
Vacker känsla i orden!
2010-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar