Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtparkett

Du går

På mitt hjärta

Du ser bara

Repig parkett

Och inser inte alls

Att ditt golv

Är mitt hjärta

Mitt parketthjärta

Din hjärtparkett




Övriga genrer av Nive
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-14 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nive
Nive