Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingliga mig

Jag vet varken ut eller in
Varken upp eller ner
Höger eller vänster
Hit eller dit
Jag balanserar på en ynklig tråd,
balanserar på förnuftet och försöker att inte ge in för det okända känslolivet nedanför,
försöker att inte ge och falla.
Vinglar.
Vingliga jag.
Vingliga mig.




Fri vers (Fri form) av Nive
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-06 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nive
Nive