Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyertsord

Att vara, eller inte vara
Mänsklig
Kvinna
Man
Att vara, eller inte vara
Annorlunda
Mutant
Fel
Att vara, eller inte vara
Tillfreds
Upprörd
Nedrörd
Nej, skakad
Stavfel överallt, bläckfläckar
Outsuddbara blyertsord
Föredetta berättelse, som jag brutalt försökt förstöra
Försökt uppfinna en ny minnesraderande teknik.




Fri vers (Fri form) av Nive
Läst 197 gånger
Publicerad 2011-03-06 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nive
Nive