Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mer

ibland får jag känslan av
att jag inte duger
inte räcker till
att jag alltid måste vara mer

mer spännande
mer färgrik
mer sprakande
mer gnistrande
mer mer mer
eller kanske bara kunna fler fler fler
språk ord och uttryck
en armada av kaniner och punchlines
tills alla blir nöjda och glada

ibland får jag känslan av
att det enda jag kan
och riktigt behärskar
är att tvivla på mig själv
och allt




Fri vers av David Gustafsson
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-14 22:59



Bookmark and Share


    Adonis
Underbart intressant text, för jag känner igen mig själv så mycket! Så personligt, men ändå så allmängiltigt-. Många tänker nog likadant, men att se det nedskrivet såhär känns väldigt bra!...
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson