Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målmedveten

jag har inte singlat slant
kunde lika gärna ha haft
jag kommer alltid att följa instinkterna
även när det sunda förnuftet säger annat

jag tvekar att följa de val jag har gjort
jag läste att då är det inte det jag egentligen vill
men man läser så mycket
och man tvekar så mycket

övertalningsförmåga
kan kanske tvinga mig att tro att mina instinkter har fel
det kommer ta tid
jag vet inte ens om det går

men om jag lyckas
är det för att upptäcka att han bytt sida?
eller att han alltid stått där, där jag just lämnat?

Om jag missar att det jag siktar på är ett rörligt mål kommer jag att gå för långt




Övriga genrer av pyre
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre