Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slut på stödmedlemskap: 5 April 2019


Jag har plats

De säger att vi kanske behöver paus från varandra och det kan du få om du vill.
Men jag vill inte.
Jag vill inte ha paus.
Jag vill inte lära mig leva utan dig.
Jag vill inte lära mig sluta älska dig.

Det går inte att ta paus från dig för du är en del av mig nu.
Och det kanske gör mindre ont att försöka göra mig av med dig.
Rensa min person som jag rensar min dator.
Men min dator är full och dåligt organiserad.
Min person har massor av plats över.
Poängen var ju alltid att jag hade plats över.

Jag vill inte bara spara det som känns otvetydigt bra.
Jag är en hoarder, jag vill spara allt.
För all kärlek är annorlunda.
Din kärlek kan stå i hyllan bredvid Paulie.
Jag vill spara den och ta ner den ibland och bläddra och gråta och säga att det där, det där var en jävligt fin känsla som jag var med och gjorde.

Det kanske är det finaste jag någonsin kommer göra.




Övriga genrer av pyre
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-07 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre