Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågkonjunktur

Jag hade glömt hur dåliga folk är.
Hur dålig jag är.

Även om det känns som något händer,
som man rör sig framåt,
så rör man sig egentligen i en cirkel.

Frammåt på kort sikt.
Men ingenstans på lång sikt.
Varken jag eller folk.




Övriga genrer av pyre
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-09 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre