Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
slut på stödmedlemskap: Januari 2019


Det tredje leendet

Det är samma leende men det känns annorlunda nu.
Det är inte hemligt längre.
Kanske någon sorts hemligt, men det är inte hemligt för dig.
Bara hemligt för folk man möter på bron på vägen hem som nickar ‘hej’ och undrar vad man gör där kanske.




Övriga genrer av pyre
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-07 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyre
pyre