Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oföredöme



Tänk er synen
En socialdemokratiskt riksdagsman
(kunde vart vem som helst, från vilket parti
som helst, men nu var det S)
Som står i bara kallingarna
I en korridor till en annan riksdagsmans rum
(kvinna alltså)

Och skriker:
”KNULLA KNULLA KNULLA”

Och han får göra ”avbön”
Men förutom den ”lustiga synen”
Så händer inte mycket
Men nånstans inne i den människan
Måste finnas ett generalfel
Hur full han än är…..

Och det ska vara ”föredömen”
För oss andra
Och en sån kommer att få en ”extra pension”
Som du aldrig får
Pluss en massa andra förmåner
Med den människosynen….
Och ”för det jobbet”

Den synen på kvinnan
Säger allt…. egentligen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2010-02-15 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO